Не съм най-великата, скромна е Лили Иванова

БГ Музика

21-10-2012, 11:07

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

"Аз съм певица, която си върши работата"

Лили Иванова за първи и последен път допусна тв екип в своята спалня. Певицата показа своето най-интимно място, което е украсено с картини на деца. "Те са ми подарени с най-добро чувство, това са картини нарисувани от деца с чиста душа", разказа изпълнителката пред bTV.

Тя разкри, че никога не ляга следобед, тъй като си има изграден режим, който да пази гласа й.

"Приличам на баща си, който в началото беше против да ставам певица. Родителите ми се гордееха се с мен, но не бяха като днешните, които си фантазират за своите деца", каза Лили.

С първия си хонорар от 8 лева тя си купила бонбони теменужки. "Тогава нямах пари, хранех се с аерошоколад и сладолед. Помня като слон и няма да забравя тези гладни години", категорична е звездата.

Тя е категорична, че никога не се е мислела за най-великата. "Аз съм певица, която си върши работата", заяви тя.

Изпълнителката сподели, че всеки ден чува и вижда хора, които са се качили на нейните раменца, за да изглеждат по-високо. "Не прощавам, помня, но и не отмъщавам. Не мога да съдя никого", категорична е Иванова.

Тя засегна и темата за песните, които има забрана да изпълнява.

"не съм ядосана, авторите би трябвало да са ядосани от себе си. Те загубиха повече, но в една война няма печеливши. Моето сърце вече е пречупено, аз не мога отново да съживя чувството да изпея тези песни. Нещата са счупени. Казват тя е ужасна - да, ужасна съм, но искрена, точна и честна.", категорична е певицата.

Тя се готви за големия си концерт на 22 ноември в зала Арена Армеец, който ще бъде първи самостоятелен за български певец там.