Златка пак "блесна", Бони скромна - била най-известният ВИП

Булевард

18-10-2012, 10:57

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Ники, Патрашкова, Фънки и Багата на гилотината

Четирима съквартиранти ще се борят за зрителския вот на поредните номинации във VIP Brother. След вътрешните номинации най-много гласове събраха Фънки и Криси Патрашкова, а Юлиян Константинов като глава на къщата посочи изненадващо Багата. Мотивите му бяха, че ММА боецът бил пример за децата, но в затворен в шоуто нямало как да тренира. По-вероятно е обаче оперният певец да си разчиства силните играчи по пътя към победата.

Последният номиниран е Ники Мартинов, тъй като бе капитан на загубилия отбор в поредната игра.

Този път Биг Брадър съчета в надпреварата физически усилия с въпроси за популярни личности. Всеки познал минаваше по препятствия и се гмуркаше в басейн, където трябваше да извади част от пъзел.

Златка Димитрова отново блесна с "познания". Въпреки многобройните жокери от диктора тя така и не можа да разпознае Джон Ленън. Впоследствие пък нейният отбор я покри и тя не застана втори път на старта. За сметка на това нейното участие със сигурност ще се запомни от мъжкия пол, тъй като 900-те кубика силикон трудно се удържаха в прилепналото й потниче по време на спринтовете и гмуркането.

Тази сутрин пък Златито се оплака от чаршафите. Тя имала нежна кожа, която се възпалила от бельото върху което спи.

В същото време съквартирантите снощи бяха коментирани от последната изгонена Бони. Фолк певицата демонстрира скромност като заяви, че сред всички ВИП-ове тя е най-известната. Ромката бе видимо доволна, че на номинации отиде нейният душманин Ники Мартинов.