Ники Мартинов пробва да прекара Камелия на "десния" бряг

Булевард

17-10-2012, 08:55

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Гаджето на Люси не изключва мъжете като вариант

На VIP Brother със сигурност не му трябват някакви известни заради известността си чужди звезди, при положение, че драмите и интригите са достатъчно много сред съквартирантите.

И докато Мариана Попова се зарече да не говори с половината съквартиранти заради поведението им, то Ники Мартинов си е поставил една доста трудна цел.

Сървайвърът флиртува с Камелия, независимо, че тя вече не изпълнява мисия и открито си призна за връзката с певицата Люси Дяковска. И не се притеснява от факта, че двете са под един покрив. Явно Ники е решил да прекара на "десния" бряг атрактивната мома, остава да видим дали тя ще подаде.

Пък и Камелия призна преди няколко дни, че си пада и по жени, и по мъже и няма гаранция дали няма да загърби еднополовата любов. Връзката й с Дяковска е втора с жена, но в миналото е имала доста романси с противоположния пол, по нейни думи - неприятни.

Идокато Мартинов ухажва Камелия под носа на нейната приятелка, Фънки вече погази всички диети. Той със сигурност е сред фаворите за краен победител, но не му достигна воля да запази здравословния начин на живот.

Още в първите седмици стана ясно, че алкохолната му диета е останала в историята, заради което бе номиниран няколко пъти от своите приятели в Къщата. Пак там отиде и хранителната след като Фънки се предаде пред сочна телешка пържола.