Всички срещу Къци, той срещу Златка и Бони

Булевард

11-10-2012, 09:03

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Поредните номинации изкараха на показ дрязгите във VIP Brother

VIP Brother промени системата за номиниране и в рамките на 20 минути лъснаха голяма част от противоречията, дрязгите и подмолните тактики в Къщата.

След като отборът на Златка Димитрова загуби от този на Никол Станкулова в поредната по-интелектуална игра, плеймейтката първа бе пратена в тройката, която ще се бори за sms-ите на зрителите.

След което започна номинирането "очи в очи" и всеки трябваше да си каже доводите за своя вот.

Оказа се, че голяма част от ВИП-овете се дразнят от поведението на Къци Вапцаров и къде по-скрито, къде по-явно изразиха несъгласието си с неговия здравословен начин на живот и забележките, които прави. Съквартирантите успяха да разклатят емоционалното му състояние и вероятно да вдигнат кръвното му, което и без това е достатъчно високо откакто е влязъл в шоуто. Единствено Марияна Попова дръпна прочувствена реч в негова защита, с което просълзи някогашния тв водещ.

Зрителите пък най-после чуха две последователни изречения от Багата, който по принцип се е сраснал с мебелите и трудно комуникира. Самбистът се сопна на гаджето на Люси - Камелия, която го номинира заради факта, че така и не е намерила какво да си каже с него за толкова дни. "Няма и да намериш", просъска спортистът.

В крайна сметка вотът на съквартирантите прати на елиминации Къци, а Никол по право допълни бройката с Бони. За фолкпевицата това ще е трета борба за зрителски вот.

Снощи стана ясно още, че Фънки прекалява с алкохола, а Орлин Павлов и Багата прекарват по-голямата част от времето в спане.

Иначе голямата драма през седмицата е доколко Златка продължава да е влюбена в Благой Иванов. Димитрова уплаши екип и всички живущи с припадъка си, който според лекарите се е дължал на емоционален срив. Според психоложката Ани Владимирова чувствата не са изстинали и припадъци не се правят заради приятели, но тепърва ще стане ясно доколко Златка е казала "Край" на отношенията си с Багата.