Нова песен на Ролинг Стоунс с премиера утре

Арт и Стил

10-10-2012, 16:49

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още музика от култовата рок банда!

Неиздавано парче на Ролинг Стоунс, една от двете нови песни, включени в албум с най-доброто от групата, който ще се появи на 12 ноември, ще има световна премиера утре, съобщи звукозаписната компания Юнивърсъл.

Песента "Doom and Gloom", която била записана това лято в Париж, ще може да бъде излъчвана от радиата в цял свят от ранните часове на утрешния ден. Парчето ще може да бъде сваляно и от iTunes, уточни звукозаписната компания.

Ролинг Стоунс, които празнуват тази година своята 50-годишнина, ще издадат на 12 ноември (13 ноември в САЩ) новия си албум "Grrr!", включващ най-добрите им песни и две нови парчета. Тези песни със заглавие "Doom and Gloom" и "One last shot" са плодът на първата им съвместна работа от седем години насам. Групата издаде последния си студиен албум "A Bigger Bang" през 2005 г.

"Grrr!" ще излезе в няколко формата, включително в три диска, включващи 50 песни от репертоара на митичната британска рок банда. Той ще бъде предложен и под формата на винилови плочи и в луксозна версия с четири диска и 80 песни.

На 5 ноември ще се появи и нова версия на "Charlie is my darling", първия документален филм, посветен на Ролинг Стоунс след излизането на песента "(I can`t get no) Satisfaction".