Наско Сираков продава палата си

Булевард

10-10-2012, 15:11

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Разкошната къща е оценена на над 4 млн. лв.

Наско Сираков и Илияна Раева продават огромната си къща в Драгалевци.

Имотът вече десет месеца няма купувач. Със своите разгъната застроена площ от 920 кв.м. и над пет декара зеленина, не е изненада и офертната му стойност - 4 300 000 евро.

Това е популярното имение на Наско с параклиса, където Илияна прекарвала много часове наред, както самата тя споделя неведнъж. Част от имението е и будка с денонощен пазач, има и отделна постройка за обслужващия персонал, мраморно централно стълбище и кабинет за Наско с ловните му трофеи.

Най-голямата атракция е вътрешният басейн. Той е на първия етаж, в близост до хола, отделен е с огромни витрини. От басейна по вита стълба се отива на втория етаж, където са спалните. До него има и сауна, която Наско ползвал поне три пъти седмично.

Сиракови се преселиха в палата си в Драгалевци преди две години, като зарязаха луксозния си имот с два тенис корта в Долни Богров. Не е ясно обаче защо сега го продават. Може би красотата им е омръзнала или режийните, от 12 хиляди лева месечно, са им дошли в повече. Според експертите, ако имотът бъде купен, това ще е рекорд за нашия пазар.