Жрици на промоция окупираха училище в Русе

Общество

10-10-2012, 09:19

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Хората от цял квартал излязоха на протест срещу тях

Магистрални проститутки и сводници окупираха училище и детска градина в Русе. Жриците на любовта в крайдунавския град предлагат услугите си не само на шофьорите на камиони, но и на ученици.

Това принуди хората от цял квартал да излязат на протест и да настояват пред полицията да прогони проститутките, съобщи bTV.

Русенският булевард „България” е част от международния път, който води към граничният пункт Дунав мост и от години е предпочитано място за проститутките и техните сводници. Освен подлезите, отскоро те окупират и двора на близкото училище.

Своеволията на проститутките и техните сутеньори принудиха хората, живеещи в района, да излязат на протест.

Те твърдят, че от години търпят безобразията на труженичките. Сигналите им на телефон 112 невинаги се приемат за основателни от полицията.

Униформените категорично отричат твърденията, че са в комбина със сутеньори. Според хората в района патрулка често обикаля квартала и гони проститутките. Играта им обаче прилича на котка и мишка, защото момичетата се връщат на работните си места, веднага след като униформените завият зад ъгъла.

Живеещите в района са на мнение, че управляващи и полиция трябва да обединят усилията си, за да не се създава комфорт за работа на проститутките.