Никол Шерцингер страдала от булимия седем години

Варна Лайф

07-10-2012, 16:02

Снимка:

Warwick Saint

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

В продължение на седем години тя е пазила проблема си в тайна от колежките и семейството си, заявявайки, че се чувства „смутена” и се „мрази”.

Зад дръзките тоалети, тупираните коси, химна “Don’t cha” и Pussycat Dolls, Никол Шерцингер се е борила с булимична зависимост.

В продължение на седем години тя е пазила проблема си в тайна от колежките си, заявявайки, че се чувства „смутена” и се „мрази”.

"Предполагам, че е като пристрастеност, нали? Никога не съм вземала лекарства и наркотици, но да си причинявам такива неща бе моята зависимост. Когато слезех от сцената превъзбудена, връщах се в стаята си и оставах сама, и просто правех тези неща. Булимията бе моето пристрастяване, да наранявам себе си бе моята зависимост", разкрива тя в предстоящото предаване на VH1 - Зад музиката.

Никол казва, че това е изтощителна зависимост, "Правех го всеки ден в продължение на години. Всеки път, когато имах секунда, в която съм сама. По ръцете ми се появяваха мехури и белези, и се опитвах да ги скрия. Страхувах се, че момичетата може да разкажат. "

Ето, защо тя никога не е говорила за тази зависимост:

"Това е срамно. Никога не говорех за това. Както казах, никога не съм искала да играя ролята на жертва и никога не съм искала семейството ми да научи за тези неща от мен, защото мисля, че това щеше да разбие сърцата им."

Това е същото интервю, в което Никол разкрива, че е изпяла около 95% от вокалите за дебютния албум на The Pussycat Dolls но добави: "Надявам се, че няма да имам проблеми за нещата, които разказвам."

Докато феновете обичат момичетата от Pussycat Dolls и техните забавни и закачливи хитове, никой не може да каже, че Никол е нещастна.

"Просто се мразех", казва още Шерцингер, "Самата аз се мразех. Наистина бях толкова отвратена от себе си и толкова смутена. Чувствах се толкова самотна. Бях в група, а никога не съм се чувствала по-самотна в живота си."