Провинцията аут от София, зове Карбовски

Общество

07-10-2012, 10:43

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Според него ситуацията в Студентски град не може да се реши със забрани

Забранете провинцията да идва в София и ще си решите проблемите в Студентски град.

Това скандално предложение направи журналистът Мартин Карбовски в “Удавете водещия” по Нова телевизия.

Според него ситуацията в Студентски град не може да се реши със забрани.

"Тези хора са свикнали да живеят така. Идват в София със своя манталитет. А манталитетът е нещо, което не се променя.”, подчерта Мартин Карбовски.

"По наше време в Студентски град обирахме всичко от дърветата – нямаше какво да ядем. Сега там е като рог на изобилието – всичко можеш да си купиш", заяви той.

"А, да не забравим и сексекскурзията – идват от Перник и близките села до Студентски град и си намират краткотрайна радост. Имам наблюдение още, че студентите са студенти, за да могат да отидат на бригада в Щатите", допълни Карбовски.

"Мястото в Студентски град е уникално. Там никога няма да има гробища. Второ – това е бяла циганска махала - има много млади хора, там не може да се живее нормален живот. Винаги е било така, просто сега степента е малко по-различна. Аз съм за правото на студентите да живеят живота си, както искат".

Според Карбовски проблемът в комплекса трябва да се реши с патрулиращи полицаи.

"Да ти кажа, че съм абсолютно против построяването на нов студентски кампус. Тогава джипситата от Самоков ще дойдат в Студентски град и положението ще стане нетърпимо".

"Щом са решили да пият и да не учат, нека го правят. Признавам, има и нормални хора сред студентите. Трябва да се облагороди градчето и да има някакви правила. Да не се случват такива неща, каквито се случиха със Стоян Балтов", каза още Мартин Карбовски.