Крис Браун вече е готов за Риана

Архив Бургас

04-10-2012, 14:24

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

„На Каруче ѝ дойде до гуша и тя окончателно го заряза", издаде близък до дамата пред RadarOnline.com

Дълго време трябваше на официалната приятелка на певеца Крис Браун да осъзнае, че той не я обича. Моделът Каруче Тран най-накрая спря да се бори за връзката си и остави Браун в ръцете на... Риана, пише Тялото.бг

Певецът излиза с Тран от началото на 2011 г., но непрестанно има „случайни" срещи с ексгаджето си Риана, с която се раздели през 2009 г., когато я преби. Любовта на двамата така и не отмина и през последните месеци излизат все повече доказателства, че те се обичат и дори се срещат. Приятелите им се кълнат, че искрите помежду им хвърчат безмилостно, а и не спират да си разменят смс-и.

„На Каруче ѝ дойде до гуша и тя окончателно го заряза", издаде близък до дамата пред RadarOnline.com

Тран избесняла не само покрай слуховете, че любимият ѝ се вижда с Риана. Неотдавна тръгнаха спекулации, че се Браун се задява и с колежката си Никол Шерцингер, след като се появиха интересни снимки от престоя им в нощен клуб, на които демонстрират близост.

„Каруче бе твърде търпелива с Крис и никога не го е разпитвала къде ходи и с кого е, когато не са заедно. Тя дори не му ровеше в телефона, но отдавна подозира, че я лъже. Просто не разполагаше с доказателства", допълни източникът.