Дъщерята на Уитни Хюстън без наследство, за нейно добро било

Архив София

04-10-2012, 09:57

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Според баба й "лешоядите" бързо ще я нападнат заради милионите

Семейството на покойната звезда Уитни Хюстън иска да лиши от наследство дъщеря й Боби Кристина. 19-годишното момиче е плод на брака на Уитни с Боби Браун, който е сочен като един от виновниците за преждевременната смърт на певицата.

Предстои съдебна борба, която трябва да реши въпроса да получи ли Боби Кристина милиони долари или да остане с празни ръце "в името на нейното добро".

Майката на Уитни е подала молба в съда за преразглеждане на решението за наследството, като тя била загрижена, че 19-годишната й внучка не е подготвена да разполага с толкова голяма сума пари и лесно може да стане жертва на мошеници.

Според нея много хора ще поискат да се възползват от нейната популярност и богатство, което няма да бъде добре за развитието на младото момиче.

Бабата сигурно има право, след като още миналата година излязоха снимки, на които Боби Кристина злоупотребява с наркотици. Неин приятел пък заяви, че тя е зависима от кокаина и ако не й се помогне може много скоро да последва съдбата на прочутата си майка.