Туристи хванаха Бекъм по гащи

Варна Лайф

04-10-2012, 01:02

Снимка:

AKM/GSI

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Автобус с туристи удариха "бинго" и хванаха Дейвид Бекъмна улицата до къщата си по бельо 

Често срещана гледка в Холивуд са звездните тур автобуси, които могат да се похвалят с обиколки около домовете на  знаменитостите. Точно такъв автобус пълен с хора на тур в околността пълна с къщи на звезди вчера, извади късмет и зърна Дейвид Бекъм гол само по долни гащи.

Без майтап, Бекъм сигурно е правил фотосесия в Бевърли Хилс, Калифорния за новата колекция бельо на H & M, когато автобусът с туристи минава и го вижда по бельо! Това е като в риалити H & M реклама!

Бекъм се ухилил на туристите осъзнавайки смешната ситуация, в която се е оказал, но  не изглежда да се е притеснил, че е хванат гол. Всъщност, някои смятат, че това с туристическата обиколка е нагласена фотосесия. Постановка уж, че Дейвид Бекъм  е бил "забелязан" от туристически автобус.

На някои от снимките, автобусът изглежда празен, което навежда на мисълта, че цялата работа е била част от фотосесията на бельото.

А, и защо Бекъм ще стои полугол отстрани на обществен път? Ако той наистина прави фотосесия, човек би си помислил, че ще го направи някъде на по-усамотено и интимно място, нали? И защо няма видео а само снимки???

Много логични въпроси, но без отговори...

Както и да е, забравете логиката, това са Бекъм и неговите боксерки! Има ли значение как се е случило!?