Бони, Владо и Ники ще се борят за платената любов

Булевард

04-10-2012, 11:04

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Къщата на VIP Brother вече си има травестит-хуманист

Ники Мартинов, фолкпевицата Бони и говорещият най-често с Господ - Владо, ще се борят за подкрепата на народа на поредните елиминации във VIP Brother.

 

Първият номиниран бе определен след традиционната игра, като капитанът на загубилия отбор Ники автоматично попадна в "почетната" тройка. Най-много отрицателен вот сред съквартирантите събра синът на Стефан Данаилов, а Юлиян Константинов придоби правото като шеф на Къщата да посочи последният кандидат за изгонване. Неговият избор бе певицата Бонка Илиева.

 

Тримата, заедно с Ирен, която върви "комплект" с Владо, ще трябва да разчитат на любовта на хората, ама тази платената с SMS-и.

 

Иначе позитивният сезон на VIP Brother продължава с махленските изцепки, кой псувал на майка и кой не, на почит продължава да бъде и темата аристократично ли е пърденето.

 

Отношенията между Съквартирантите определено се изострят с всеки изминал ден, като на огневата линия в момента са Владо и Ирен Кривошева от една страна и актьорът Иван Ласкиk от друга. Епитетите помежду им са характерни повече за улицата.

 

Именно Ласкин направи и крилатото изявление, че вече се е самоопределил като личност.

 

"Аз съм травестит - хуманист. Спя с трима кубинци - Хосе, Антонио и Педро".

 

Той се превърна и в кръстник, след като лепна прякор на Ники Мартинов - Барон Мюнхаузен. Идеята му хрумнала след като слушал безумните истории на бившия сървайвър.

 

Фънки пък странно защо искаше да убеди Бони, че никога не псува на майка.

 

До понеделник със сигурност ще бъде по-интересно, особено като се има предвид лицемерните роли, които изпълнява Бони, когато е номинирана.