Подгласничка поръча убийството на победителка в конкурс за красота

Архив Бургас

01-10-2012, 08:37

Снимка:

Дейли мейл

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

21-годишната Алини Оливера е открита простреляна в хотелска градина на 21 септември, часове преди началото на снимки видеоклип на популярна местна група,

Участничка в конкурс за красота в Бразилия e организирала убийство на победителката в надпреварата, пише в. 24 часа.

21-годишната Алини Оливера е открита простреляна в хотелска градина на 21 септември, часове преди началото на снимки видеоклип на популярна местна група, съобщава "Дейли мейл". 

Алини е убита от приятеля на подгласничката й. 20-годишната Адийяне Матиас се класирала втора в конкурса.

В схемата участвал и 20-годишният Джюлиер Бастон, който е танцов партньор на останалата на второ място бразилка.

"Беше момент на отчаяние. Искахме да бъде признати като изпълнители. От опитите ни да направим нещо, нищо не излизаше. Затова Адийяне е имала споразумение със своя приятел. Тя му казала, че ще се зарадва, ако той направи това вместо нея", обяснило момчето пред разследващите.

"Те смятат, че Алини им е откраднала нещо, което по право е тяхно. Адийяне се е депресирала и е убедила приятеля си да убие Алини, за да докаже любовта си към нея. Тя е смятала, че след като съперничката вече я няма, ще бъде извикана на нейно място", казва шефът на местната полиция.

След убийството Бастон е изпратил текстово съобщение на Матиас, в което казва: "Сега може да хапнеш малко шунка с твоята закуска". В Бразилия думата „шунка" се използва често за нарицателно на труп.