Бивш на Кейти Пери затри хазяйка, котката й и себе си

Архив Бургас

28-09-2012, 11:11

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Само шест дни преди смъртта си Джони Люис е бил освободен от затвора. Смята се, че той е наел нарочно стая под наем от жертвата.

Бивше гадже на Кейти Пери - актьорът Джони Люис (28) е намерен безжизнен да лежи в алеята на имот в САЩ.

В къщата пък полицаи открили труп на 81-годишна жена - тя е била пребита до смърт. Дори котката й била умъртвена, съобщи Tmz.com. Кървавата драма се разиграла в квартал в Лос Анджелис. Още не е ясно дали Люис случайно е паднал от покрива или се е самоубил, след като унищожил хазайката си.

Съседите са подали сигнал в 10:40 ч. местно време, след като чули жена да крещи, а после видели Люис да напада двама мъже с дървена летва.  Актьорът искал да влезе в къщата. Комшия и занаятчия се опитали да го разубедят.

Нападението е траело три-четири минути, а след това Люис се изкачил сам на покрива. 
От полицията смятат, че Люис е агресивен вследствие на медикаменти. Преди убийството на икономката двамата са имали спор.

Само шест дни преди смъртта си Джони Люис е бил освободен от затвора. Смята се, че той е наел нарочно стая под наем от жертвата.

С Кейти Пери е имал романтична връзка през 2006 г. По това време любимката на тийнейджърите, която тези дни стана Жена на годината, още не беше толкова популярна. Двамата с Луис обаче се появяваха заедно на светски събития. 

Джони Луис има роли в култови сериали като "O.C. Кварталът на богатите" и "Синове на анархията". Играл е и с Дакота Фанинг и Кристен Стюарт във филма от 2010 г. "The Runaways".