Шакира е бременна, бащата – футболистът Пике

Варна Лайф

20-09-2012, 08:37

Снимка:

newshub.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Наистина искам да надуя корема" вече е факт

Шакира е бременна, съобщи Асошиейтед прес, като се позова на съобщение, поместено на сайта на поп иконата.

 35-годишната колумбийска суперзвезда и 25-годишният й приятел Жерар Пике - футболист на Барселона - "очакват много щастливи първото си дете", се казва в текста. По този повод Шакира е отложила рекламни ангажименти и няма да пее на фестивал в Лас Вегас в петък.

 Щастието на звездната двойка надали е било помрачено от новината, че централният бранител на Барселона и европейски шампион по футбол с Испания това лято ще бъде извън терените за две или три седмици заради травма на стъпалото.

 Пике контузи левия си крак в самото начало на снощния домакински мач на своя отбор срещу Спартак (Москва), спечелен с 3:2, и бе сменен още в 12-ата минута на срещата, предаде Ройтерс. 

Шакира обяви през 2009 г. в интервю, че е готова да стане майка, като каза: "Наистина искам да надуя корема". По онова време тя бе обвързана с Антонио де ла Руа - син на бившия аржентински президент Фернандо де ла Руа. Двамата се разделиха официално през 2011 г. През март същата година колумбийската поп звезда потвърди, че вече е заедно с Жерар Пике.