БСП Витоша: Кутев вън!

Архив София

20-09-2012, 16:24

Снимка:

Ивайло Божинов, Sofiautre.bg

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Районната организация на социалистите се разграничи от изявите на силистренския депутат. Призоваха го да подаде оставка като медиен секретар на партията

Районният съвет на БСП „Витоша” е приел становище на свое заседание във връзка с интервюто на Антон Кутев и СПИН скандала, съобщи Страхил Ангелов, председател на организацията.

В становището се изразява категорично несъгласие с поведението и начина на говорене на медийния секретар на НС на БСП Антон Кутев. „Същият с изказванията си системно подронва авторитета на партията и това буди възмущение у членовете на нашата партийна организация”, се казва в позицията.

Според Районния съвет на БСП „Витоша” – София – Антон Кутев следва незабавно да бъде освободен от поста медиен секретар и да бъде назначен друг човек. „В случай, че Антон Кутев остане на поста, бихме искали да ви уведомим, че занапред РС на БСП „Витоша” ще направи всичко възможно да се разграничи от подобни форми на неадекватно поведение”, се казва в становището.

Подобни изказвания рушат авторитета на партията, каза Страхил Ангелов.

Становището на Районен съвет на БСП „Витоша” – София е изпратено до Националния съвет на БСП и до Изпълнителното бюро на НС на БСП.