Златка пак блесна: Босна е столица на Сърбия... Белгия - на Румъния!

Архив София

19-09-2012, 10:22

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Глупостите на съквартирантите - следва продължение...

Поредни географски открития бяха направени вчера в епизода на Vip Brother. Кой им позволява на тези "випове" да си отварят устата дори?!

Очаквано в гафовете бе замесена Черната Златка, която шокира всички още с визитката си за шоуто, когато определи Лондон като държава и се колебаеше между Франция и Германия за столица на ЕС.

За да стане шоуто пълно сценаристите решиха да натоварят плеймейтката и с непосилната задача да изпълни мисията "коя столица на коя държава е".

След ново постижение около географията на Великобритания, съквартирантите бяха вцепенени от мига, когато Златка трябваше да определи столиците на Сърбия и Румъния. След като и бе подсказано, че започват с буквата "Б", плеймейтката напъна мисъл и заложи за столица на Сърбия - Босна, а северната ни съседка се сдоби с нов централен град... Белгия!

"Никога не съм се определяла като начетен човек, не мисля че има нещо притеснително. Хубаво е да се знаят от обща култура, както се казва", оправда се неубедително след изцепката Златка Димитрова.