Бони учи Памела Андерсън да играе кючек

Архив София

19-09-2012, 10:08

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Секс бомбата отказала чужди дрехи, екипът на "Вип Брадър" отишъл на шопинг обиколка заради нея.

За ядене звездата от “Спасители на плажа” поискала шоколад, фъстъчено масло, мармалад от портокал и конфитюр от ягоди. В първата си вечер в къщата тя се научи да казва на български "благодаря", "да" и да играе право хоро. Певицата Бони я научи и на кючек.

Памела Андерсън влезе в къщата на "ВИП Брадър" с много къса бяла рокля - същата, с която пристигна на летището в София вчера. Тя пътува над 15 часа с полет от Лос Анджелис през Париж до България. Билетът  за София е купен от “Ер Франс”. Звездата дойде, но багажът  - не. "Загубих целия си багаж и отново съм без дрехи", написа веднага Андерсън в официалния си профил в Туитър.

40 минути преди да влезе в Къщата, от шоуто  предложили да облече къса черна рокля с тънки презрамки и дантела отпред. Дрехата е на Гала и стояла в гардеробиерната на “На кафе”. Досега я е обличала само Зейнеб. Звездата обаче отказва да я мери.

Всъщност единствените лични вещи, които Памела взе със себе си в Къщата, са бели къси панталонки и бяла риза. Те били в ръчната  чанта. Затова вчера изкара целия ден с тях. Така бе облечена и по време на интервюто, което даде на Гала. Памела остави съквартирантите си за около 1 час и отиде в студиото на водещата, което се намира на около 20 м от къщата на "ВИП Брадър" в Нови хан. 

През това време личната асистентка на Андерсън - Ема, която винаги я придружава в чужбина, обиколи столичен мол заедно с екип на риалитито. Влизат в магазини - все любими марки на шоузвездата, за да й купят дрехи, обувки и биокозметика.

Единствените изисквания на Пам били за кремовете . Те трябвало да са био и да не са изпробвани върху животни. Покупките - доста скромни по думите на екипа, били платени от “ВИП Брадър”.