Памела Андерсън избяга от къщата бясна

Архив София

18-09-2012, 17:50

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Андерсън се опитала да се изкъпе в 1,30 часа и била неприятно изненадана. Вместо горещ душ, Памела била обляна от ледено студена вода. Причината – авария в Нови хан.

Суперзвездата Памела Андерсън избяга от къщата на „ВИП Брадър", пише ВарнаУтре.

Секссимволът не спа тази нощ при останалите съквартиранти, а в хотел. Андерсън се опитала да се изкъпе в 1,30 часа и била неприятно изненадана. Вместо горещ душ, Памела била обляна от ледено студена вода. Причината – авария в Нови хан.


Моментално блянът за милиони мъже вдигнал скандал на продуцентите и им наредила да я изведат от Къщата. Актрисата пренощувала в софийския хотел, в който е настанена. Сутринта Андерсън отново не заминала за Нови хан, а се отправила на шопинг-тур. Русокосата дива все пак ще посети останалите ВИП-ове (бел.ред. може дори в момента да е там), за да „изгрее" във вечерната емисия на шоуто.

Ако си мислите, че суперзвездата е склонила да спи в президентския си апартамент в Къщата тази вечер, жестоко се лъжете. Пам отново ще си е в хотела, а утре сутрин си тръгва от България, отпрашвайки за Лос Анджелис.

Livemedia се добра и до още една любопитна информация. За 3 дни „Спасителката от плажа" ще прибави към банковата си сметка сумата от 600 000 долара. Не е тайна, че всеки от БГ-участниците в риалито е получил солидна сума, за да се подвизава в „Големия брат".