Памела се ядоса на Ники Кънчев, аха да го шамароса

Архив Пловдив

18-09-2012, 09:17

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Другите нови попълнения сред съквартирантите от понеделник вечер са певците Аксиния и Орлин Павлов, както и журналистката Соня Колтуклиева

Секс символът на няколко поколения Памела Андерсън най-после прекрачи прага на Къщата на VIP Brother 2012, пише в. Стандарт.

Повече от час и половина зрителите на Нова ТВ трепетно очакваха появата й в шоуто, а водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева подклаждаха напрежението с различни версии за забавянето й - от това, че е поискала да разгледа софийското метро до невероятната история, че е спряла на "Църна маца", за да пие бира с тираджиите и да яде шкембе чорба с много чесън.

Русокосата "спасителка" слезе от лимузината в Нови хан точно в 21,40 часа, след което мина по червения килим и попадна в ръцете на Ники Кънчев. "Здравейте!", каза на чист български най-известната блондинка в света. После се извини, че е по плажна рокля и обясни, че са загубили багажа й на летището в Рио де Жанейро, откъдето идва. Кънчев така и не я придума да потанцуват заедно, но затова пък успя да прокара пръсти по тялото й под предлог, че й намества микрофона и слушалката за превод, с които Пам имаше проблем. После изкопчи от нея признанието, че изобщо не е отказвала секса, каквато информация се появи в медиите.

Накрая обаче водещият видимо подразни блондинката с въпроса си дали гърдите й са застраховани. Тя направи знак, че иска да го удари, след което слезе от подиума и тръгна към Къщата. Вътре пръв я посрещна Къци Вапцаров. Най-ошашавен от вида на Памела бе рокаджията Фънки, който влезе малко преди нея. Биг Брадър му възложи тайна мисия - да се прави, че не знае коя е тази красавица и непрекъснато да бърка името й. Съквартирантите подариха на звездата рокля с български шевици, престилка и дудук. Тя обаче пренебрежително отбеляза, че тези дрехи няма да й подхождат и ще ги подали на майка си.

Другите нови попълнения сред съквартирантите от понеделник вечер са певците Аксиния и Орлин Павлов, както и журналистката Соня Колтуклиева.