Linkin Park, Coldplay и System of a Dawn най-желани за Spirit 2013

Архив Бургас

16-09-2012, 11:22

Снимка:

Фейсбук

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Чрез анкета в във фейсбук всеки може да посочи най-желания изпълнител и да даде заявка на чии хитове иска да куфее цяла вечер. Засега водещата позиция е заета от американската банда Linkin Park. Coldplay и System of a Dawn също са сред едни от най-исканите.

Дни след успешното тазгодишно издание на Spirit of Burgas меломаните започнаха да се стягат за следващите три дни нон-стоп купон на бургаския плаж  и да гласуват за групите, които най-много им се иска да чуят другото лято.

Чрез анкета в във фейсбук всеки може да посочи най-желания изпълнител и да даде заявка на чии хитове иска да куфее цяла вечер. Засега водещата позиция е заета от американската банда Linkin Park. Coldplay и System of a Dawn също са сред едни от най-исканите.

“Организаторите обещават да следят резултатите от гласуването и максимално да се съобразяват с тях”, обясняват създателите на фен страницата в социалната мрежа. Инициативата стартира преди две години и набира все повече успех и последователи.

Поп звездата Adam Lambert, който завладя целия свят след супер успешнотото си представяне в риалитито “American Idol” попада в топ 10 на знаменитостите, които бургазлии нямат търпение да видят на живо. Еминем, The Offspring, Godsmack и Limp Bizkit също ще се впишат идеално във фестивалния афиш, смятат фейсбук потребителите. 
“Това е само социално проучване, а дали вашите фаворитите ще посетят Бургас, зависи най-вече от самите тях”, обясняват още админите на страницата.

Фаворити сред бг музикантите са Ъпсурт, които направиха истински фурор с участието си тази година на “На тъмно” сцената.

Бързи рими, безспори хитове и изкусителни танцьорки буквално задръстиха алеите около сцената и изтощиха феновете с много танци и рапиране с цяло гърло. Светльо & the Legends, любимата на Бургас Рут Колева и Уикеда отново заемат челни позиции в класацията на меломаниаците, въпреки че всички са се изявявали неведнъж на феста.

На електро сцената титаните от Massive Attack са абсолютни фаворити сред феновете. Веднага след това се нареждат Skillex и The Chemical Brothers.

Освен това в анкетата може да се гласува и за любим стил музика, което още повече трябва да улесни организаторите на мегафеста към какви музиканти да се ориентират за следващото лято. Междувременно пък стана ясно, че броени дни след финала на най-голямото музикално събитие в града вече е започнала трескава подготовка за идното издание.

30 хиляди бяха посетителите на Spirit of Burgas 2012. Със сигурност и другата година ще има много изненади. През август освен звезди от световен ранг на бургаския плаж вниманието на меломаниаците привличаше най-голямата и богата фън зона до сега. Щури временни татуировки, велктро стена, интерактивни игри уплътняваха кратките почивки между участията на изпълнителите.

Още за най-незабравимите моменти от Спирит оф Бургас 2012 тук и тук.