Ивайло Зартов: Видовден сега започва

Архив Бургас

14-09-2012, 22:31

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Човет - чужденец, който разби тежката бюрократична машина на Русия и стана прецедент в историята на Руската Дума, твърди че справедливост има.

Прецедент - след цели десет години като депутат в Руската Дума, Генадий Гудков беше свален от тежката, бюрократична машина, при това от чужденец - бургазлията Ивайло Зартов. Чужденец за Русия, който вече четвърта година води тежки съдебни битки по обвинение за присвояване на милиони левове.

"Видовден настъпва и това е самото началото. Всичко скрито все някога се открива. Сега той твърди, че причината е, защото е станал опозиционер, но това не е вярно. Той е опозиционер от скоро, но успешната си кариера разви точно по времето на Владимир Путин", твърди Ивайло Зартов.

Руският депутат Генадий Гудков загуби своя имунитет около 12.30 българско време. Колегите му в Думата подкрепиха предложението за свалянето на имунитета му с голямо мнозинство. До крайната мярка се стигна, след като парламентарна комисия започна разследване по сигнал на българския гражданин Ивайло Зартов за пране на пари и данъчни престъпления от страна на Гудков.