Майк Тайсън загърбва бурното си минало. Няма да бие, вече ще пее

Архив Бургас

13-09-2012, 17:41

Снимка:

Ройтерс

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

46-годишният Тайсън иска окончателно да загърби бурното си минало и да се изяви на новото поприще.

Ако преди време Майк Тайсън радваше феновете си с боксовите си победи, то днес някогашният шампион с прякор "Най-лошия мъж на планетата", е решил да печели сърцата на публиката, като пее и танцува в мюзикъли, съобщава Ройтерс, предаде dnes.bg.

46-годишният Тайсън иска окончателно да загърби бурното си минало и да се изяви на новото поприще.

"Искам да танцувам и да пея в мюзикъл", казва бившият боксьор, цитиран от в. "Дейли телеграф". Майк Тайсън изпълни епизодична роля в комедията "Последният ергенски запой" - в образа на самия себе си, припомня БТА.

Тайсън казва още, че този имидж вече е зад гърба му.

"Винаги съм бил лошият тип, който искаше да бъде добър, но не знаеше как. Просто бях твърде концентриран върху това да бъда лош. Вече не съм такъв. Научих се да бъда добър и да се отнасям с хората така, както искам те да се държат с мен. Не пия, не се дрогирам, не преследвам жени. Това, което правя сега, е да бъда отговорен човек, загрижен за семейството си, любящ съпруг", споделя Майк Тайсън.

В бурното си минало боксьорът харчеше милиони долари за алкохол и наркотици и дори излежа 3-годишна присъда в затвор за изнасилване.

Тайсън шокира света, когато в боксов мач през 1997 г. отхапа част от ухото на противника си Ивендър Холифийлд. Днес Майк е различен, а за това бившият шампион споделя, че му е помогнала религията.