Бургазлийка с приз Мис Бели денс

Архив Бургас

12-09-2012, 12:06

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Конкурсът се организира за трета поредна година с участието на танцьорки от цяла България. За да попадне във финалната фаза на конкурса Теодора участива в предварителна селекция с над 20 кандидатки.

 Бургазлийката Теодора Бончева спечели с много чар и талант  първо място и титлата Мис Бели Денс в Пещера. Конкурсът се организира за трета поредна година с участието на танцьорки от цяла България.

За да попадне във финалната фаза на конкурса Теодора участива в предварителна селекция с над 20 кандидатки. На финала Теодора се състезава с още 5 момичета от Пловдив, София, Бургас и Смолян. Програмата на конкурса включва изпълнение на 2 ориенталски танца и дефиле с модни тоалети.

Журито на конкурса включва представители на пловдивски медии, хореографи и организатори на конкурса.

Наградата на Теодора е спа уикенд, участие в журито на конкурса за следващото издание и участие във видео клип на песен за конкурса.

След своето атрактивно участие в конкурса Теодора е поканена е да участва в мюзикъл "40 дни, 1001 нощи", с хореограф Анджела Атанасова, който ще се състои във Варна на 12 декември.

Като представител на организаторите Теодора е оторизирана да проведе предварителния кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България 2012 г. Кастингът ще се проведе в края на Септември в Танцово студио "ДЮН".