Индийски крем връща девствеността

Архив Пловдив

29-08-2012, 17:17

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Продуктът струва по-малко от 30 долара, съдържа златен прах, алое, бадеми и сок от нар

В Индия създадоха крем, който свива мускулите на влагалището и така връща девствеността на жените, съобщи BBC, цитирани от "24 часа". Продуктът струва около 30 долара.

По местните телевизии дори тече реклама на крема, наречен "Отново на 18".В клипа жена пее и танцува: "Аз се чувствам девственица". Около нея пък са родителите на мъжа й, който се присъединява към танца.

Жената продължава да пее: "Чувство, както първия път". На екрана в едър план се появява лицето на свекървата, която е възмутена от снаха си, но в края на рекламата дори тя е убедена в жизнената необходимост от този крем и отива да си го купи.

Представители на компанията "Ultratech" са категорични, че кремът им е революционен. Той е първият подобен крем, който се продава в страната. Собственикът обяснява, че кремът, който струва по-малко от 30 долара, съдържа златен прах, алое, бадеми и сок от нар.

Продуктът е минал успешно всички клинични изпитания, а участничките в експеримента споделят, че ги връща назад във времето, когато още не са водили сексуален живот. Рекламата на крема обаче предизвика дебати в страната от страна на лекари и феминистки. Тя води и до спорове в социалните мрежи. Според критиците този крем и неговата реклама единствено подкрепят и без това широко разпространената в Индия теза, че сексът преди брака е неприемлив.