Нов рекет! Изнудват Шакира за секс видео

Архив Пловдив

28-08-2012, 15:16

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

Новата лента се нарича "Секс в открито море", поискали от звездата $310 000 

Колумбийската певица Шакира, гаджето на футболиста на Барселона Жерар Пике, не може да се наслади на бременността си спокойно. Недоволни бивши служители пак емнаха блондинката със секс компромати, заради които я изнудват за 310 000 долара.

Случаката е втора поредна в последната година за колумбийката. Този път става дума за 15-мунутно видео, на което Шакира и Пике правят секс на лодка. В допълнение лентата разкрива уменията на кръшната певица в оралните ласки. Изнудвачите заплашват, че ще продадат записа на испанските медии, ако не им бъде платена исканата сума.

Бившите служители са мъж и жена, които са били уволнени заради отказ да сервират храна на певицата през нощта. Те са се срещнали с един от нейните мениджъри, за да му покажат записа.

"Предполагам, че е правен с мобилен телефон от служител, който е в пилотската кабина на лодката, пояснява агентът. - Шакира, по бикини, отива към кабината, Пике е с нея. Пият по няколко напитки и след това започват да се докосват. Отдават се на романтика и след това... да кажем, че малко се оливат. Скептичен съм, че видеото е автентично. Там жената, която практикува орален секс, изглежда като Шакира, но според мен е неразличима", категоричен е той.