Coca-Cola Happy Energy Tour акостира в Бургас на 20 септември

Архив Бургас

23-08-2012, 13:12

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

За трета поредна година най-актуалните изпълнители на България, ще се съберат на една сцена, за едно неповторимо шоу

Свежи хитове, музикални изненади, танци, специални сценични ефекти и много забавление очакват всички Coca-Cola фенове по време на шестте концерта по пътя на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012.

В годината на Олимпийските игри едно от най-чаканите музикални събития ще зарадва отново хиляди фенове и ще посети шест от градовете в страната ни. За трета поредна година най-актуалните изпълнители на България, ще се съберат на една сцена, за едно неповторимо шоу, създадено специално за публиката на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012, организирано от Coca-Cola с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice.

Турнето започва на 16 септември във Велико Търново. Тази година един от градовете бе избран благодарение на ентусиазма на неговите жители и участието им в Битката на градовете. Активността на музикалните фенове във всеки един от трите града - Велико Търново, Стара Загора и Плевен определи кой от тях попада в маршрута на най-мащабното музикално турне на годината.

От 21 май до 6 юни жителите на трите града можеха да споделят във фейсбук страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour снимки и коментари за своя любим град, за да покажат защо турнето трябва да спре и при тях. Сърцатите фенове от Велико Търново класираха града си с повече от 12 000 точки, със сериозна преднина пред регистрираните 9 000 точки от Стара Загора и за трета поредна година се превърнаха в стартова площадка на турнето.

Вторият концерт е на 17 септември в град Русе. Следват Варна на 18 септември, Бургас - 20 септември, Пловдив - 21 септември и грандиозния финал в София на 23 септември.

Кой ще влезе в звездния отбор на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 тази година ще стане ясно съвсем скоро. Едно обаче е сигурно - музикалното удоволствие ще бъде по-голямо от всякога, защото най-щастливото и най-олимпийското турне ще засипе Coca-Cola феновете с изненадващи комбинации от спортна енергия и хитов звук.

Във всеки град Happy Energy Circle ще очаква своите победители, които ще си тръгнат от концерта още по-щастливи след снимките с любимите си артисти и подаръците от Coca-Cola, а след всяко шоу легендарният бус на звездите, вече добре познатият Дъ Reis, ще очаква своите късметлии от публиката, които ще направят звездна разходка, в компанията на изпълнителите.

Пропуск за най-щастливата зона пред сцената Happy Energy Circle за грандиозния финален концерт в София може да бъде спечелен с участие в лятната промоция на Coca-Cola.