Намериха се защитници на гамените, биещи старци

Архив Пловдив

19-08-2012, 10:25

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Във Фейсбук приятели на побойника с оскубани вежди твърдят, че той бил "прекрасно момче"

Във Фейсбук се появи страница в защита на двамата гамени, които качиха в интернет клип как пребиват пенсионер в софийски парк.

 „Аз напълно подкрепям Ники, въпреки постъпката му!” - е написано в страницата.

Въпреки всеобщото възмущение, което гнусният клип предизвика, се намериха и защитници на непълнолетните комплексари. Техни приятели, най вече тези на кльощавия Ники с оскубаните вежди, създадоха страница във Фейсбук в негова защита. Те го подкрепят и считат, че той е прекрасно момче и заявяват своята обич и преданост към него, пишат колегите от СофияУтре.

Те изказват убеденост, че той си е взел поука от случилото се и повече няма да повтори постъпката си. Според приятелите на побойника всички го били изоставили и са се отдръпнали в момент, в който той имал най-голяма нужда от подкрепа.

Иван, който се представя за един от най-добрите приятели на Николай, е пуснал дори клип с първите си общи графити с него. В средите на авторите на графити той бил известен с прякора си Буеса. Все още не се знае какво ще бъде наказанието на Николай и приятеля му, който още е в чужбина.