Убиха Рич от "Дързост и красота"

Новините

13-08-2012, 14:52

Снимка:

soap-opera-blog.blogspot.com

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Рон Мос се снима в сериала от 1987 година

Любителите на легендарния сериал "Дързост и красота" няма да могат вече да се радват на един от главните герои на култовата сага.

Рич Форестър напуска снимачната площадка. Причината за оттеглянето му са разногласия относно заплатата на актьора. Този спор сложил край на 25-годишното участие на Рон Мос в "Дързост и красота", съобщава DigitalSpy.co.uk .


С този сериал израснаха няколко поколения деца и остаряха още няколко поколения баби и дядовци. Добрата новина за почитателите на сериала е, че няма изгледи скоро той да свърши. Свършва само играта на чаровния актьор, по който въздишаха много зрители от нежния пол. Той стана известен като един от четиримата актьори, които съставляваха ядрото на сериала. Това са Сюзън Фланъри в ролята на Стефани Форестър, Джон Маккук като Ерик Форестър и Катрин Кели в ролата на Брук Лоугън.От Bell Phillip Television потвърдиха новината за раздялата с коментара: "Рон прекара 25 невероятни години с "Дързост и красота". Винаги ще гледаме на него като на член от семейството и му желаем всичко най-хубаво във всички негови бъдещи начинания."Рон Мос ще заснеме последните си сцени като магнетичния Рич Форестър утре, 14 август, като най- вероятно сценаристите ще убият героя на Рон. Последният епизод с негово участие пък ще бъде излъчен по CBS през септември.