Мотоциклетист без книжка падна в река, гине на място

Архив Бургас

12-08-2012, 15:40

Снимка:

БГНЕС

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

16-годишно момче е с опасност за живота след зверски сблъсък на пътя Созопол-Приморско

49-годишен мъж от село Сигмен загина на място след като излетя от мост с мотоциклета си и падна в река.

Това се случило около 8 часа вчера на изхода на карнобатското село Сигмен в посока село Раклица. Според полицейските данни до нелепия инцидент се стигнало след като мъжът се качил на мотоциклет “Восход”, без да има книжка, и при десен завой на моста е паднал в реката. Все още не са ясни причините за катастрофата. Тялото е изпратено за аутопсия в Бургас.

48-годишен италианец е със счупена дясна китка след сблъсък с три внезапно изскочили на пътя между Созопол и Приморско коне. Това станало около 23,45 часа в петък. В следствие на сблъсъка животните, които били пуснати безстопанствено, са загинали.

16-годишно момче е с опасност за живота след зверски сблъсък на пътя Созопол-Приморско. Около 10,30 часа вчера 53-годишен мъж от село Равадиново предприел неправилно изпреварване с колата си “Фиат Темпа” и така предизвикал катастрофата с насрещно движещо се рено. От челния сблъсък е пострадал внукът на 50-годишния водач на реното. Тинейджърът веднага е откаран в реанимацията на бургаската многопрофилна болница с опасност за живота.