Страстна бургазлийка глътна тестиса на любимия си

Архив София

12-08-2012, 13:49

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Хирурзите върнали скротума, но яйцето - не

Рязката смяна на слънчеви горещи дни с дъждовни бури в средата на август се отразява пагубно върху психиката на хората, установиха в МБАЛ-Бургас, след като изстъпленията между хомосапиенс достигнаха връхната си точка.

По време на бурен секс между двама любовници в гарсониера в жк „Меден рудник“ петък срещу събота станал изключително неприятен сакатлък. 48-годишният Диян Д. имал среща с приятелката си, след като се върнал от дълго пътуване и не бил виждал жена повече от 3 месеца. Оказало се обаче, че любовницата му била доста по-зажадняла за секс, защото още преди да преминат към същинската част, тя решила да го дари с френски ласки и в бързината отхапала единия му тестис.

„Жената го докара с лек автомобил целия плувнал в кръв и прежълтял от болката. За първи път виждаме такова нещо – отхапан буквално тестис от страст“, каза уролог, видял „чудото“. Хирурзите зашили торбичката му, но било невъзможно да върнат обратно отхапаното яйце. В момента нещастникът е в добро общо състояние в урологичното отделение, предаде "Блиц".