Никол Шерцингер не търси рицаря на белия кон

Архив Бургас

09-08-2012, 16:39

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

34-годишната бивша солистка на групата Pussycat Dolls споделя някои интимни факти от живота си на звезда и говори за последната си роля като съдия в реалити шоуто X Factor.

Красивата певица Никол Шерцингер позира в една изключителна, секси фотосесия за новия брой на списание Cosmopolitan, Великобритания, пише tialoto.bg.

34-годишната бивша солистка на групата Pussycat Dolls споделя някои интимни факти от живота си на звезда и говори за последната си роля като съдия в реалити шоуто X Factor. Това, което вълнува феновете ѝ най-много обаче, са отношенията ѝ с автомобилния състезател Люис Хамилтън.

Двамата имаха труден период във връзката си заради неговата любов към партитата в женска компания, но явно са изгладили отношенията си и нещата са „обратно на пистата".

Ето и няколко акцента от интервюто с Никол:

За това кой я вдъхновява: "Майка ми най-вече. Наскоро тя дойде във Великобритания и я заведох на прослушването за X Factor в Нюкасъл. Това беше първият печат в задграничния ѝ паспорт. Ето защо момента беше много специален. Мислех, че ще бъде твърде много за нея заради пътуването, но тя беше толкова развълнувана!"

За своя кръг от приятели: "Обичам да общувам с хората, но се притеснявам да завързвам нови приятелства и като че ли ще си остана завинаги в рамките на моя тесен приятелски кръг. Мотая си се все с една и съща компания от хора, които са били до мен, и в добри, и в лоши времена. Сестра ми е една от тях. С нея говорим почти всеки ден. Важно е да споделяте с приятели, когато се чувствате объркани или самотни."

За връзката си с Люис: "Доверието и комуникацията са от ключово значение. Не съм търсила принца на белия кон. С Люис имаме подобно възпитание и имаме сходна представа за бъдещето. Ние сме сродни души, сродни сърца - това е, което в крайна сметка ни свързва. Смятам, че отношенията ни са в прогрес. Чувствам се щаслива. Между другото, аз съм много грижовна към мъжа до себе си."

За шоубизнеса: "Трудно е, има натиск. Понякога хората губят своята идентичност в тази индустрия. Но аз няма да се разколебая. Работата е в кръвта ми. Ще продължавам да се катеря и да се доказвам. Има толкова много неща, които искам да постигна. Чувствам, че съм само в началото на пътя си."