Елтън Джон: Мадона е евтина панаирджийска стриптийзьорка

Архив Бургас

06-08-2012, 16:14

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Двамата бяха номинирани в категорията Най-оригинален саундтрак и попитан за конкуренцията, певецът заяви: "Мадона няма никакви проклети шансове да спечели."

"С кариерата на Мадона е свършено, тя се превърна в евтина панаирджийска стриптийзьорка", заяви Елтън Джон в австралийската телевизионна програма "Неделя вечер", предаде vesti.bg.

65-годишният певец каза, че Кралицата на попмузиката няма право да критикува колегите си в бранша, тъй като като певица тя е ударила дъното, а последното й световно турне MDNA е провал.

"Тя се превърна в истински кошмар - заяви музикантът. - С кариерата й е свършено. Ако в нея имаше малко разум, след Ray of Light трябваше да си остане у дома и да загърби денс шоутата. Можеше да записва прекрасни поп албуми, което прави блестящо.

Но на стари години реши да се прави на панаирджийска стриптийзьорка и се държа отвратително с Лейди Гага!".

Лейди Гага е кръстница на Закари, 19-месечното бебе на Елтън Джон и Дейвид Фърниш. На няколко пъти по време на турнето си Мадона се заяждаше доста грубо с по-младата си колежка.

Тя обвини Лейди Гага, че песента й Born This Way е пладнешка кражба на хита й Express Yourself.

В началото на годината, на раздаването на наградите "Златен глобус", между сър Елтън и Мадона избухна друг скандал. 

Двамата бяха номинирани в категорията Най-оригинален саундтрак и попитан за конкуренцията, певецът заяви: "Мадона няма никакви проклети шансове да спечели."

На тази нападка, кралицата на попа отговори: "Оттук е минал Елтън Джон? Носеше ли рокля?".

След победата на Мадона на церемонията Фърниш, коментира: "Мадона. Най-добра песен???? Разкарайте се!"