Милиардерът Ханс Раузинг живее два месеца с мъртвата си съпруга

Архив София

01-08-2012, 17:42

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Ханс Раузинг бе заподозрян в убийството на съпругата си. Но в момента обвиненията срещу него са, че не я е погребал подобаващо.

Наследникът на основателя на империята за хартиени опаковки Тетра пак, Ханс Кристиан Раузинг, се призна за виновен в Лондон по обвиненията, че не е осигурил прилично погребение за съпругата си, чието тяло в напреднал стадий на разложение, беше намерено в дома на двойката в началото на юли, предаде Франс прес.

Милиардерът призна вината си и по обвинението, че е шофирал под влиянието на наркотици.

Милиардерът и съпругата му Ева Раузинг формираха странна семейна двойка, с четири деца, известна с проблемите си с наркотиците.

На 9 юли милиардерът беше арестуван, докато шофираше опасно под влиянието на дрогата, припомня БТА.

Когато полицията претърсила дома му, намиращ се в лондонския квартал Челси, се натъкнала на трупа на 48-годишната Ева, в напреднал стадий на разложение.

Тя е починала на 7 май. Два месеца трупът е престоял в дома им, затрупан от купчина дрехи и торби с боклук. В организма на жената имало следи от дрога, по-специално кокаин.

Ханс Раузинг бе заподозрян в убийството на съпругата си. Но в момента обвиненията срещу него са, че не я е погребал подобаващо.

Двамата живеели изолирани само в 4 стаи на къщата си.

Разузинг е под арест в лондонска болница. Може да напуска помещението само с член на й.

Той е едно от трите деца на Ханс Раузинг-старши, син на основателя на шведската империя Тетра пак. Дядото Рубен Раузинг основал компанията през 1951 година.

Жена му, Ева Раузинг, е дъщеря на висш представител на компанията ПепсиКо.

Двамата се запознали в клиника за лечение на наркотична зависимост през 80-те години.