Фенове на Бейтар Йерусалим към бултрасите: Благодарим Ви, жълто-черни братя!

Архив Пловдив

19-07-2012, 14:19

Снимка:

ПловдивУтре

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Две от жертвите на вчерашния атентат в Бургас са привърженици на йерусалимския клуб

Две от жертвите на атентата на летище Бургас, извършен от терорист-камикадзе, са футболни фенове. Загиналите са били членове на фен-фракцията на Бейтар Йерусалим “La Familia”, съобщава livesport.bg.

Феновете на Бейтар са едни от най-буйните в Израел. Те са известни още и с непоносимостта си към футболисти, изповядващи ислямската религия. Нееднократно фенове и отбор са наказвани от Израелската футболна федерация за поведението на “La Familia” на трибуните по време на футболни срещи.

В минутите след атентата на е-майл на една от фен-групировките на Ботев (Пд) е пристигнало благодарствено писмо от страна на запалянковците на Бейтар, за оказаната морална подкрепа с изказаните съболезнования за загиналите фенове (цветовете на Бейтар са жълто-черни).

"До феновете на Ботев Пловдив и бултрас-организациите.

Жълто-черни братя, ние ценим и Ви благодарим за оказаната подкрепа, след убийството на израелски граждани на българска територия от страна на терористи араби-мюсюлмани.

От всички фенове на Бейтар в Израел”

Ето и оригиналният текст на английски език:

"Botev Plovdiv fans organization Bultras Plovdiv!
Brothers in yellow and black, we appreciate and thank you for your sympathy following murder of Israeli by terrorists arab muslims on the soil of Bulgaria!

from all the fans of beitar in Israel”