Любо Пъпката и Трактора атакуват Борисов чрез Радо Крана

Архив София

13-07-2012, 16:42

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Любомир Павлов атакува Бойко с компроматите на Радо Крана. Клиентът на прокуратурата щедро предостави страниците на подопечните си издания за съчиненията на Каратанчев.

Поредната маша в ръцете на Любомир Павлов се казва Радослав Каратанчев, познат като Радо Крана. Преди няколко дни вестниците на Любо Пъпката и Алексей Петров тиражираха скандалната информация, че премиерът Борисов пускал неприлични есемеси до 14-годишната Сесил Каратанчева.

Тогава Сесил бе надеждата на българския тенис, но малко по-късно под диктовката на баща си предпочете да играе за Казахстан. А Крана се обясняваше наляво и надясно, че е сърдит на държавата, защото не му дава пари. Де факто кариерата на талантливата тенисистка приключи след като бе хваната с допинг.

През 2009 г. ГЕРБ спечели последните парламентарни избори и Каратанчев бе назначен за директор на притежаваните от Министерство на спорта имоти. През 2011 година  двете търговски дружества "Академика 2000", на което шеф бе Каратанчев и "Академика спорт" се обединиха в  "Академика 2011". След сливането Крана е освободен като председател на борда на директорите. В следствие което Каратанчев се почувствал засегнат и обиден на властта. Решава да атакува Бойко и търси трибуна във вестниците на Любомир Павлов. Пъпката охотно се съгласил и предоставил на Крана поле за изява. Медийният олигарх има причина да не е доволен от управляващите. Припомняме, че Павлов е разследван за пране на пари и укрити доходи. Прокуратурата проверява и скандалния казус с "Общинска банка". С други думи най-накрая някой се осмели да рови в престъпната империя на Любомир Павлов и Огнян Донев. Очевидно Пъпката е сериозно притеснен, щом ползва услугите на маргинали като Радо Крана.