Карла към Мик Джагър: Твоя любовница завинаги

Архив Пловдив

09-07-2012, 16:32

Автор:

Калина Илиева

Всичко от Автора

Настоящата госпожа Саркози опитала да оплете и Доналд Тръмп

Нова книга разкрива още тайни от живота на бившата първа дама на Франция Карла Бруни.

Настоящата госпожа Саркози избягала в Тайланд с фронтмена на Ролинг Стоунс, малко след като приятелката му Джери Хол родила третото им дете през 1992 г.

Докато двамата били на остров Пукет, Бруни се обадила на приятели, за да им се похвали специално, че 48-годишния по онова време Джагър е невероятен в леглото.

"Той е прекрасен любовник за човек на възраст", споделила Карла.

Разкритието е направено в "Мик: Дивият живот и лудият гений на Джагър", публикувана във Франция от разследващия журналист Кристофър Андерсън.

В нея се твърди, че Хол засякла съобщение на Бруни до Джагър, написано на обратно. След като го погледнала в огледало, тя прочела думите "Ще бъда твоя любовница завинаги".

"Аз почти получих нервен срив...Изплаках всичките си сълзи, когато Мик замина с Карла Бруни", заявила по-късно Хол. Скандалните разкрития за любовния живот на Бруни не свършват до тук. След време тя преследвала нюйоркския магнат Доналд Тръмп, като му казала, че ще скъса с Джагър, ако той изостави годеницата си Марла Мейпълс.

"Тя се опитваше да ме накара да оставя Марла, нещо, което аз така или иначе обмислях, и използваше всички налични психологически трикове. В крайна сметка Карла се превърна в жена, която е много трудно дори да харесваш", разказал по-късно Тръмп.

В момента Карла е предана съпруга и майка с първия си съпруг, бившия френски президент Никола Саркози.