Остават два дни до благотворителния турнир на Фондация "Димитър Бербатов"

Спорт

06-07-2012, 13:44

Снимка:

Личен архив

Автор:

ВрнаУтре

Всичко от Автора

Началото на футболното шоу ще бъде дадено в неделя от 17ч. на стадион "Младост" във Варна. Вход свободен!

Остават 2 дни до Благотворителния Футболен Турнир, който ще се проведе тази неделя (08.07) от 17ч. на Стадион Младост (под Търговски Център Явор).

Мероприятието е в подкрепа на каузата на Отбора на Сърцето. Звездния тим играе благотворително за децата на Фондация Димитър Бербатов.

Припомняме, че тази формация е съставена от популярни лица от екрана, спорта и музикалната сцена и играе безвъзмездно за талантливите деца на България, като в състава влизат кулинаря и водещ Лео Бианки, Ваня Пенева - Мис България 2011, попдивата Мария Илиева, магнетичната Елица Тодорова, футболната съпруга Елеонора Манчева, гимнастичката Симона Пейчева, манекенката Екатерина Дюлгерова, моделът Ники Илиев, поп изпълнителя Орлин Павлов, айдъла Тома Здравков, DJ Doncho, СПЕНС, брадърите Мирослав Георгиев и Панайот Кючуков, рапърите IGRATA, Кристо, Алекс Мамалев, водещите Ники Кънчев и Димитър Рачков, 100 кила, рапърът Boyan, китариста Георги Янев, легендите на родното първенство Предраг Пажин, Ради Здравков, Мартин Зафиров, Йордан Йорданов - Жан и др.

Освен тази звездна формация още 3 тима ще се впуснат в съревнованието. Домакин ще бъде АФК Абсолют, който е участник в градското аматьорско първенство по футбол в зала, провеждащо се в зала Владислав. Ще участва и шампиона лигата - АФК Варненчик, който ще бъде воден от звездите си Калоян Генчев и Йордан Пенев, които имат сериозен стаж в професионалния футбол. Разбира се участие ще вземе и отбора на ветераните на Варна, в чийто редици личат имената на изявени голмайстори от калибъра на Валентин Станчев и Пламен Тимнев, като освен тях участие ще вземат още вратаря Георги Арнаудов, Ивайло Станчев, Пламен Панайотов, Стефан Дончев, Станислав Стоянов, Ивайло Ганев, Ивайло Борисов и Даниел Георгиев. В ролята на треньор на тази звездна селекция ще влезе бившия национал Милен Петков. 

За отличното настроение на публиката ще се грижат добре познатите Венци Куцаров, Иван Чешмеджиев и Христо Димитров - Тито, които ще предложат на присъстващите скечове, песни, забавни игри и още много изненади. Разбира се за удобството и комфорта на зрителите организаторите са осигурили щанд с прясно приготвени храни, студена бира и освежаващи безалкохолни напитки. 

Началото на футболното шоу ще бъде дадено в неделя от 17ч. Вход свободен!