Павел Димитров направил най-доброто за ГЕРБ с оставката си

Мисия Варна

29-06-2012, 12:39

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Даниел Русинов

Всичко от Автора

Причина за оставката на Димитров са били нагласите във варненската партийна структура, както и умората натрупана у него през годините

Оставката на вече бившият областен координатор на ГЕРБ Павел Димитров било най-доброто нещо, което той можел да направи на този етап за партията.

Това коментира вицепремиерът и зам.-председател на гербаджиите Цветан Цветанов по повод снощната рокада на върха на варненската организация на партията. И разясни, че това са думи на самия Димитров.
Както ВарнаУтре.бг информира мястото на депутата беше заето от общинския съветник Иван Портних. Той е и шеф на групата на гербаджиите в местния парламент.

Причина за оставката на Димитров са били нагласите във варненската партийна структура, както и умората натрупана у него през годините работа на този пост.
Цветанов коментира още, че инициативността на Портних ще допринесе за това във Варна да бъдат реализирани добрите практики от други общини в страната. За пример бяха дадени Пловдив и най-вече Бургас.

Вицепремиерът подчерта, че новият шеф на ГЕРБ ще работи съвместно с кмета Кирил Йорданов. От тук нататък задачата на Портних е да надгради посгигнатото от подалия оставка Павел Димитров, стана ясно още от думите на Цветанов. Той вече е организирал и среща между Портних и кмета на Бургас Димитър Николов.