Елза Парини: Мадона е кралицата, Гага няма излъчване!

Архив София

28-06-2012, 17:52

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Лейди Гага не умее да владее сцената, да господства, докато при Мадона "няма шест – пет. Тя наистина е кралицата”, смята Елза Парини

Авторът в Sofiautre.bg Елза Парини разкри пред Гала, че не харесва Лейди Гага. Противно на очакванията, тъй като екстравагантната певица намира широка популярност именно сред гей средите.

"Харесвам Гага като музикант, отсече Елза. - Тя е много добър изпълнител, но тя е слаба на сцената. Тя шоу не умее да прави, не може да владее сцената, да господства. Бих казала, че е несигурна в движенията си на сцената. Гледала съм нейни лайвове, не ми харесва и няма да ходя на концерта й у нас".

За разлика от негативното отношение на Елза към Гага стана ясно, че не такова е то към поп иконата Мадона. Тя не крие, че й е фен и сподели, че в Барселона не пропуснала да почете и любимата си певица, както отишла на нейно шоу.

"Сега като бях Мадона беше някак по-спокойна. Нямаше такива провокации като в Истанбул, Тел Авив, Рим", разказва Елза припомняйки случаите, в които Мадона разголи гръд и дупе на сцената.

Травеститът окачестви поп кралицата Мадона като машина за пари и сподели, че „при нея няма шест – пет. Тя наистина е кралицата”.

"Имаше само малък инцидент, който почти никой не забеляза. Само един от танцьорите замалко да не я изрита на сцената. Голям хаос беше на една от песните, жестоко невиждано лайв шоу", сподели впечатления Елза.