Джулай морнинг с Wake Up Open Air Festival

Архив София

26-06-2012, 17:17

Автор:

Марчела Иванова

Всичко от Автора

Невероятно съчетание от музикални ритми ще разтърсят околностите на гр. Куклен. С разнообразни уъркшопове, йога, огнено шоу и литературни четения ще оползотворим слънчевите дни.

На 29, 30 юни и 1 юли (Джулай морнинг) 2012 г. ще се състои второто издание на Wake Up! Open Air Festival под надслов Immortal Тraditions.

Това е специфичен за територията на Пловдивска област музикален фестивал, който на едно място ще събере музика от различни и модерни стилове, съчетана с фолклорни мотиви.

Идеята е по лицата на присъстващите да сияят усмивки и да има по нещичко за всеки.

Освен неограниченото време за бира и безхаберно излежаване по зелените поляни, с което ще разполагаме, можем да оползотворим сутрините си с йога и литературни четения, а следобедите - с различни спортни задания, танци, измайсторяване на различни същества от хартия.

В по късните часове ще наблюдаваме огнено шоу и ще имаме възможността да се любуваме на местността отвисоко, с кокили на крака.

Съорганизатор на събитието е и Slackline България, които ще ни учат да ходим по лента и ще ни разкажат за тънкостите в занаята.

Организаторите са отбрали еко пътеки за любителите на конна езда, а благородните животни са от тях.

Специален гост на фестивала е дядо Богомил - гайдар от Родопите, който ще ни потопи в море от традиционни музикални ритми. Да, народната ни музика е неповторима и имаме нужда от време на време да ни се припомня, за да подхраним родолюбието си.

Вечер гостуващите изпълнители, ще ни разтърсят с разнообразни по звучене парчета с яки визуализации, озарени от качествено осветление. А своевременнно ще пийваме Жива бира и ще си хапваме вкусотийки, съобразени и с предпочитанията на вегетаринаците.

Палатките си ще разпъваме в горичката близо до сцената или по околните хълмове. Теренът е идеален за къмпинг и огнищата ще бъдат обособени на избрани места.
Фестивалът ще се проведе малко след град Куклен (17 км от Пловдив), по пътя за манастира Св. Козма и Дамян, мястото се намира на около 2-3 километра преди манастира, отляво на пътя в боровата горичка. Междуградските автобуси са през половин час, а от Куклен до самата фестивална зона разстоянието е 2км пеша.

Начало на петъчната програма поставя СПЕНС в 20:00, а след него продължават:

WOSH MC

ПОДНУЛЕВИЯ

DJ SKILL

SUNRISE PROJECT
(RAGGA ONE, HILLA, BADJO, ZIGG)

Bar GRAMOPHONE CREW / DJ SET /

ANTONY /DJ SET/

SHOOTER /DJ SET/

DR. MORALES /FREESTYLE/

RIOT /BEATBOX/

BUSTO /BEATBOX/

TROUBLEMAKERS CREW (Breakdance)

BLACK WIDOW /HAVE A NICE TRIP/

DJ KIT /CONTACT/ PSY TRANCE

NANERA /CHILL OUT/


А в събота ще избухнем с:

DJ STEVEN /Metropolis/

JOS VOGEL /LEADING ASTRAY UK/

BASSCATZ a.k.a. JAMEZ BONGG b2b MONK /PLATFORM/

SOUNDFORIA /PLATFORM/

PIKEBASS

BALKANBEAT /CUMBIA/

JOHN SHOOTER /COOKED FX/

ELECTRO PIONEER /COOKED FX/

БОРИС СЕРАФИМОВ

DJ PASSIFIC /PROGRESSIVE TRANCE/

DJ MOON /CONTACT/

SHROOMS /CONTACT, UTAIKA RECORDS/ PSY TRANCE LIVE

DEFLAX /CHILL OUT/

SHAKA BO /LIVE PROMO/

JUNK YARD /GARAGE PUNK/

JUNKY ART /FUNKY,DNB,EXPERIMENTAL/

MARSHMELLOW (FUNKADELIA) /AMBIENT/