Хуан Карлос имал незаконна дъщеря в Белгия

Архив София

25-06-2012, 08:53

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Според слуховете тя е плод на любовната авантюра между Хуан Карлос и гувернантка.

Възможно е кралят на Испания Хуан Карлос да има незаконнородена дъщеря в Белгия, пише в. "24 часа", като цитира белгийски медии.

Става дума за 46-годишната жителка на предградие на град Гент Ингрид Сартио. Според слуховете любовната авантюра между Хуан Карлос и майката на Ингрид се завързала във Франция, където тя работела като гувернантка в местно благородническо семейство. Преди десет години, виждайки по телевизията испанския крал, майката на Ингрид възкликнала: "Този човек е баща ти!", твърди в. "Соар".

Ингрид направила проучвания и се свързала с Алберто Сола Хименес, който също твърди, че е незаконно дете на испанския крал. ДНК анализ показал, че двамата имат общ родител и че са брат и сестра, съобщава Ер Те Ел инфо.

Според информация в медиите Алберто смятал да поиска от испанския крал да си направи тест за установяване на бащинство. Хуан Карлос е известен с любовните си похождения. Официално той и кралица София имат три деца - инфантите Елена и Кристина и принц Фелипе. Дворецът изобщо не е удостоил с внимание новата мълва.