Елен Колева с Александър на Френската Ривиера

Архив София

24-06-2012, 14:05

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

"Луди ли сте!". Така красавицата отрече слуха за раздяла с майонезения бос.

Актрисата Елен Колева категорично отрече да е потвърждавала раздялата си с майонезения бос Александър Найденов. "Луди ли сте!"

Вече ми е омръзнало да опровергавам подобни слухове. Пишат едни и същи глупости и се питам на кого му е интересно да чете такива абсурдни неща”, разпалено коментира клюките отпреди дни звездата от „Шивачки”.

Тя твърди, че с бизнесмена, който е 26 години по-възрастен от нея, са щастливи и са заедно. „Вече дори имаме планове за лятната си почивка”, допълва Елен пред Blife. Според близки до двойката Александър ще заведе любимата си на Френската Ривиера. Актрисата отдавна мечтае да посети това място и няма търпение да заминат през август. Влюбените ще отскочат и до Монако, където обичат да ходят повечето световни знаменитости. Твърде вероятно е Елен и Сашо да минат и през Ница, който също е в Южна Франция. С екзотичното си пътешествие двойката тотално слага всякакви слухове за раздяла в малкия си джоб.

Младата актриса признава, че за момента няма планове да забременее. Идеята да си има бебе не било нещо, към което се стреми на всяка цена. Колева обясни и това, че не е от жените, които искат да задържат мъжете с брак или дете. „Не мога да проумея какъв е този интерес към това дали ще имам наследник. Не планирам такива неща, това е божа работа”, каза актрисата.

Не за първи път слухове разделят Елен и Александър. Този път сред причините за краха на връзката им беше изтъкната безумната ревност на възрастния бизнесмен. Бившата водеща на Lord of The Chefs обаче е категорична, че приятелят є няма тежък характер и се разбират чудесно. Двамата демонстрираха чувствата си за първи път на Руския бал през 2010 година.