Елза Парини: Спя с много спортисти, но обичам само един мъж

Архив София

21-06-2012, 16:47

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Вече не обичала оргиите, но често "хетеро"-мачовци минавали на другия бряг заради нея

"Хора, които навремето са ми казвали, че никога не биха спали с мъж или травестит сега са променили философията си, поне спрямо мен", признава Елза Парини в интервю пред Светлана Терзиева-Сесил.

Най-популярният травестит у нас признава, че славата го е "разглезила сексуално".

"Почнах да губя интерес в момента, в който знам, че получавам обекта, който искам", сподели Елза.

Истината обаче е, че сърцето на Елза принадлежи само на един "много сладък млад мъж", с когото е от дълго време. "Той е единственият мъж, който е чувал „Обичам те!” от мен.", сподели тя.

Иначе нейният любим бил доста ревнив и не се радвал на признанията за другите й партньори.

Относно груповия секс, Елза споделя, че е експериментирала, но не му е фен. За последно е участвала в оргия преди цели 2 години - "нямам някакви ексклузивни и новаторски записки в тефтера си", сподели тя.

Преди време Елза разбуни духовете, че е спала с известни хетеросексуални български футболисти, но все още не издава имена, защото не иска да им създава проблеми.

Освен това г-ца Парини признава, че продължава да се вижда с много спортисти, които разчитат на дискретността й.

Друго нейно признание скандализира наскоро - че известен медиен бос й предложил да води предаване в национален ефир, но само срещу секс. Елза обаче му е отказала. "Ако можех да проституирам със сигурност живота ми щеше да бъде доста различен, дали към добро или към по-лошо, не знам. Но, не съм такъв човек и не мога да си легна с някого заради нещо по-различно от удоволствието".

На 30-ти юни ще се проведе гей-парад в София. Елза ясно изрази позицията си относно Прайда и по-точно анатемосването му от Светия синод, но няма да присъства на него.

"По това време ще съм в каталунската столица в командировка, малко преди това е концерта на Мадона в Барселона и аз ще отразя шоуто за сайта „ВарнаУтре.бг” и за Радио „Браво”", сподели плановете си тя.

По думите на Елза, никога не я е било страх от насилие спрямо участниците в парада: "Никога не ме е било страх когато съм участвала, защото гамените, които създават това напрежение се броят на пръсти и са по-страхливи от нас за да направят", казва тя.