Ламбо става мафиот в нов сериал

Архив София

20-06-2012, 10:08

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Стефан Данаилов ще е лидер от първа класа в една от трите нови продукции на Димитър Митовски, Гочев и Росен Цанков. Елена Петрова ще се пробва като продуцент

Стефан Данаилов вероятно отново ще влезе в любимата си роля - на мастит мафиот, който дърпа конците от двете страни на барикадата.

Професорът депутат ще е лидер от първа класа в една от трите нови продукции на Димитър Митовски, Гочев и Росен Цанков.

Говори се, че работното заглавие на въпросната поредица е "Фамилията", а арената ще е bTV, пише Стандарт.

В нея може би ще се появят доста от фаворитите на триото - от Калин Врачански до Юлиян Вергов. За кастинг вече е бил или се готви Деян Донков, чийто герой от "Под прикритие" беше застрелян скоропостижно, въпреки че сагата продължава през есента. Около проекта гравитират и доста от учениците на Мастера. В "Стъклен дом" той беше в компанията на Асен Блатечки, Башар Рахал и Александър Кадиев, трима от любимите му студенти. Сценарият още се доизкусурява, въпреки че подготовката кипи с пълна пара. 

Из гилдията се знае, че Елена Петрова ще е съпродуцент на "Шестият ключ", както може би се казва "мистичната" сага. Преди време Гочев призна, че няма да гонят ефекта на "Туин пийкс", но ще става дума за нещо наистина коренно различно от това, което шества в момента по тв програмите.

Пак там Петрова щяла да се превъплъти в леко странен образ от типа "Приложна магия". Около нея щял да се върти Бен Крос. Киноасът отдавна през по-голямата част от времето си живее в България. Той дори беше съдружник с Васил Петров и Лес Уелдън, копродуцент от Холивуд.

Това навежда на хипотезата, че в лентата може да се появи Диана Любенова, жената на Уелдън, на която й е време да се откаже от отпуска по майчинство. Хубавата Елена напоследък иска да се пробва в новото амплоа. Вчера тя отново беше спрягана от светските хроникьори поради хипотезата, че се е завърнала при бившия си съпруг Фотилас. Петрова и бащата на близнаците й просто са в приятелски отношения и няма поводи между тях да има скандали. А едва ли има възраждане на нежните им чувства. Миналата седмица Елена беше на гастрол в Кърджали с "Осъдени души" на Народния, придружавана от оператора Светлин. Тя мотивира оператора да се пробва и като кинаджия. Двамата са готови със свой проект.

Митовски, Гочев и Цанков работят и върху музикален сериал за по-младежката аудитория. Пак се мълви, че работният вариант на заглавието му е "Групата". Там ще се окажат повечето от най-свежите попълнения в техните филми. 
Неотдавна в bTV беше завъртяна пилотката на кримката "Къде е Маги" на МедияПро.  Какво ще се случи и дали ще има договор тепърва ще се разчуе. Засега се знае, че в главните роли са Георги Стайков и Параскева Джукелова. Паци дълго време се въздържаше да снима, въпреки че мъжът й Виктор Божинов е режисьор на половината серии, които се въртят по телевизорите.