Анн-Джи донесе медал за Фитнес модел от Сърбия

Варна Лайф

13-06-2012, 12:41

Снимка:

Вожислав Танаскович

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Новото предизвикателство за звездата беше международният фитнес конкурс в град Шабац, където сред 20 фитнес красавици с перфектни тела Анн-Джи грабна сребърният медал.

R&B певицата и Мис Фитнес България отново е по върховете на международните конкурси, предава ПРофайл.

След три годишно прекъсване, носителката на 5 златни, 3 сребърни и 2 бронзови медала от Световни конкурси  на федерацията WFF, като последният и най-престижен е от Сан Франциско „Мис Олимпия USA”  2008 в категорията за фитнес модели, Анн-Джи отново е в перфектна форма.

Новото предизвикателство за звездата бе международният фитнес конкурс в град Шабац, където сред 20 фитнес красавици с перфектни тела Анн-Джи грабна сребърният медал.

В нейната категория „Фитнес модел” конкуренцията бе най-голяма и с най-много участнички, в сравнение с другите категории за културизъм където участничките наброяваха 3-4 в категория.

Целият град се събра да гледа предимно тази категория, в която освен добре подържано фитнес тяло се оценява, поведение на сцената, грация, излъчване и сексапил. Конкурсът е заснет от екипът на предаването „Фитнес Мания” и ще бъде излъчен по телевизията.  

Подготовката на певицата включва тежък хранителен режим както и двуразови тренировки във фитнеса на хотел Кемпински Зогравски –“F.D” на който Анн-Джи е рекламно лице.