Елин Топузаков взе Весела Тотева за жена

Варна Лайф

11-06-2012, 14:05

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

На скромна церемония в присъствието на близки и приятели дългогодишната двойка най-после се ожени. Освен граждански брак, двамата избраха да сключат и църковен в столичния храм „Света София“.

На скромна церемония в присъствието на близки и приятели дългогодишната двойка най-после се ожени.

Освен граждански брак, двамата избраха да сключат и църковен в столичния храм „Света София“.

Дизайнерката Весела Тотева и футболистът Елин Топузаков най-после си казаха „да“ вчера. Брачните обреди бяха извършени единствено в присъствието на най-близките роднини на двойката. Едва по-късно на скромното празненство се присъединиха още близки и приятели на влюбените.

За ритуала Весела избра красива рокля от бяла коприна и френска дантела. Дизайнерката сама измисли и изработи модела. Съпругът й Елин от своя страна предпочете сив костюм, но се открояваше с екстравагантна вратовръзка, пишат от bliasak.bg.

Още преди няколко седмици Весела Тотева потвърди слуховете, че ще се омъжи за Елин и сподели, че не иска голяма сватба. Дизайнерката предпочете да организира малко, но изискано празненство, на което да събере само най-близките си роднини и приятели.

Певицата Емилия е сред най-близките приятелки на Весела Тотева и заедно с половинката си Коко Динев бяха спрягани за кумове на двойката.

В крайна сметка обаче Весела и Елин предпочетоха да помолят неизвестна за медиите двойка да им кумува.