Джебчийки плъзнаха в автобусите за комплексите

Мисия Варна

24-05-2012, 14:19

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Кондукторка успя да спаси днес група летовници, като на развален английски им обясни, че трябва да си стискат здраво портфейлите и мобилните телефони

Кондукторки спасяват пътниците, обясняват им на развален английски да си пазят телефоните и портфейлите.


Нагиздени сръчни джебчийки плъзнаха по автобусите, които отиват до летището и до курортните комплекси, видя репортер на ВарнаУтре.бг. Кондукторка успя да спаси група летовници, като на развален английски им обясни, че трябва да си стискат здраво портфейлите и мобилните телефони.

Сценката се разигра в автобус номер 409. Групичка джебчийки, облечена по последен писък на модата, се качи от централната спирка до Катедралата. Въпреки свободните седалки те се присламчиха до няколко англичани, които оживено коментираха къде ще хапнат вечерта, след като посрещнат свои приятели.

Бдителната кондуктурка, която очевидно познава маниера на мургавелките изчака автобусът на спре на светофар и подшушна на един от туристите, че трябва да са внимателни с личните си вещи, защото стават кражби и едвадоловимо посочи джебчийките. Последва кратък гневен коментар от нагиздените дами, естествено не на български език, които явно бяха ядосани от осуетените им намерения да се сдобият с чуждо портмоне или телефон и слязоха на Автогарата. За да се качат в следващ автобус и да изпробват уменията си.