Документален сериал проследява живота на семейството на Уитни Хюстън

Варна Лайф

14-05-2012, 21:18

Снимка:

wenn.com

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Риалити програмата ще се казва „Хрониките на семейство Хюстън” и както се досещате камерите ще следват семейството на покойната певица навсякъде и ще покажат живота им до най-малките подробности

Риалити програмата ще се казва „Хрониките на семейство Хюстън”

и както се досещате камерите ще следват семейството на покойната певица навсякъде и ще покажат как живеят. В епизодите ще се появяват куп хора, за които не сте чували, включително сестрата на Уитни Хюстън, Пат която е мениджър, дъщерята на Пат, Рая и брат й Гари.

Вече познавате дъщерята на певицата, Боби Кристина, и майка й Сиси Хюстън те също ще участват в поредицата.

Според изпълнителния вицепрезидент на „Лайфтайм Нетуъркс”, Роб Шарноу, шоуто ще следва най-близките на Уитни, тъй като се опитва да събере парчетата от внезапната и трагична загуба.

"В тази поредица, няколко поколения на семейството на Хюстън смело ще разкрият живота си, как свързани заедно страдат, лекуват раните, обичат и израстват", казва Шарноу.

Освен да се справи със смъртта на Уитни, Пат и Гари ще поемат предизвикателството да се грижат за израстването на Боби Кристина, тъй като тя е изправена сама пред света, без майка си.

В същото време те ще помогнат на собствената си дъщеря в прехода към зряла възраст.

Хората обаче се чудят кое е по-мрачно, историята в този сериал или новата тенденция компаниите да захапят кокала и да се възползват от семейните трагедии на известните. Сериалът ще се състои от десет едночасови епизода и ще бъде продуциран от „Джарет Криейтив”.

"Хрониките на семейство Хюстън" трябва да излезе на екран още тази година. Точната дата на премиерата не е определена засега.